Politika varovanja zasebnosti na spletnem mestu www.inma.si.

Ponudniku spletnega mesta www.inma.si (v nadaljevanju "spletno mesto") je zasebnost obiskovalcev izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki jih ponudnik prejme in hrani na spletnem mestu in opiše način, kako jih ponudnik uporablja.

Log datoteke (Log files)

Kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.inma.si uporabljamo t.i. log datoteke, v katere sistem zapisuje informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, vašem ponudniku interneta (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno mesto, sledimo premikanju uporabnikov na spletnem mestu in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Tretje stranke ki prikazujejo vsebine, uporabljajo tehnologijo, ki vsebine ali povezave na spletnem mestu, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Druge mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi personalizirajo vsebine ki vidite. Ponudnik spletnega mesta nima nadzora ali dostopa do teh podatkov, ki jih uporabljajo tretje stranke.

Na spletnem mestu www.inma.si ne moremo vplivati na delo tretjih stran, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Nazaj