okolju prijazno oglaševanje

Izdelki

Povečajte svoj ​​oglaševalski potencial

Storitve

Velikoformatni XXL digitalni tisk

Digitalni velikoformatni tisk je namenjen za zunanjo in notranjo uporabo. Uporabljamo različne materiale glede na namen uporabe. Pri tem vas ne omejujemo pri veliosti tiskovin.
Ponujamo vam, tisk plakatov, trasparentov, tisk nalepk, izdelava označevalnih tabel, slikarskih platen, vse vrste papirja, tisk XXL fotografij, in še mnogo več.

Avtografika REKLAMNA preobleka vozil

Prepoznavnost vašega podjetja je bistvenega pomena za uspešno poslovanje v današnjem tržnem okolju.
Ponujamo vam kvalitetne, celovite in cenovno ugodne rešitve tako imenovanega avto (mobilnega) oglaševanja. Vaše vozilo lahko polepimo le delno z logotipi podjetja, ali pa celotno vozilo oblečemo v avtografiko.

Tisk majic

Hitro, enostavno in poceni do majic za katerokoli priložnost!
Tiskamo na različne vrste T-shirt-ov, polo majic.
Vse potiskane majice so kvalitene, tisk se pri pranju ne poškoduje.
Majice se lahko perejo na 30°C in likajo na nasprotni strani od grafike.

Dekorativna grafika

Želite osvežiti, popestriti ali obarvati vaš dom? Z décor grafikami lahko polepšate dnevne sobe, kuhinje, otroške sobe, kopalnice, hodnike...
Grafika ne pozna meja, tako da si lahko polepšate stanovanje z grafikami, katere vam pripravimo mi ali uporabimo vašo fotografijo oziroma grafiko.
Predhodno lahko izdelamo fotomontažo realnega stanja, tako da si lažje predstavljate in izberete motiv. Stenska grafika.

Reklamna stojala in mehanizmi

Lahka mobilna reklamna stojala za različne namene in priložnosti + pripadajoče grafike na enem mestu.
Roll Up, L Banner, EcoX, Pop Up... so le nekateri iz množice izdelkov za promocijo na prodajnem mestu, predstavitvi, dogodku, kongresu... pravzaprav povsod, kjer želite vizualno komunicirati z vašo ciljno publiko.
Aktualne grafike vam oblikujemo, tiskamo in pritrdimo na stojala. Pingvini, Roll up stojala, EcoX stojala, promocijske stene...

Grafično oblikovanje & CGP

Izdelava celostne grafične podobe (CGP) je interdisciplinarno in načrtno delo, ki ni vezano le na oblikovanje.
Dober produkt je rezultat dobrega oblikovanja, poznavanja tržišča, poznavanja ciljne skupine in upoštevanja želja naročnika.
Pri Inmi za vas poskrbimo na vseh področjih grafičnega oblikovanja. Nudimo izdelavo celostnih grafičnih podob in njenih delov. Za vas izdelamo: logotip, dopisni papir, vizitke, kuverte, žig, E-mail podpis, itd.

Promocijski tisk

Tampotisk je tehnika tiskanja, pri kateri se uporablja silikonski tampon, kamor je natisnjen željen logotip, prenesemo na artikel.
S to tehniko je možno tiskati na okrogle predmete in na površine, ki niso popolnoma ravne (kemični svinčniki, svinčniki, vžigalniki, žogice, drug promocijski material).

Fotografija

Dobra fotografija pove več kot tisoč besed. Nudimo vam fotografske storitve in fotografijo na terenu s studijsko osvetlitvijo.
Celovita ponudba zajema vse, od osnovne reklamne fotografije, fotografiranja poslovnih prostorov ali procesov, kot tudi industrijsko fotografijo izdelkov v studiu.
Fotografiramo vse reportažne dogodke: poroka, krst, obhajilo, birme, jubileje in prireditve, maturantske plese, skupine in šole.

Rešitve za spletno prodajo

Ponujamo vam rešitve na področju spletne trgovine, ki služijo tako zahtevni maloprodajni spletni trgovini kot tudi veleprodaji, spletna trgovina je prilagojena izključno vašim potrebam in željam.
Naša konkurenčna prednost je celostno poznavanje poslovnih procesov, ki zajema računovodstvo, finance in sistemske integracije, katera se nahaja v ozadju naših spletnih trgovin.
Kontaktirajte nas in izvedeli boste več!

Pustite svoj pečat na trgu

O podjetju

Kdo smo INMA?

INMA d.o.o. smo mlado podjetje, ki s svojim znanjem, izkušnjami in profesionalnim odnosom suvereno sprejema izzive trga.

Usmerjeni smo v razvoj novih produktov na področju oglaševalske in grafične industrije, nudimo pa tudi storitve digitalnega tiska ter grafičnega oblikovanja.

Skladno s tem razvijamo in izdelujemo lastno linijo promocijskih stojal, ki so izdelana iz naravnih surovin (les) ter okolju prijazna.

Z namenom zagotavljanja kakovostnih storitev tesno sodelujemo s strankami pri reševanju njihovih poslovnih izzivov in iskanju najugodnejših rešitev.

Izberite le najboljše

Zakaj izbrati nas?

Izkušnje
Odlikuje nas več kot 10 let izkušenj v grafični industriji.

Trendi
V Slovenijo prinašamo najnovejše svetovne trende v grafični industriji.

Celotna storitev na enem mestu
Izdelke vam grafično oblikujemo, natisnemo in izdelamo končni izdelek.

Odgovornost do okolja
Naši izdelki so narejeni iz visokokakovostnega 100-odstotnega slovenskega lesa in so okolju prijazni.

Narejeno v Sloveniji
Tesno sodelujemo z lokalnimi obrtniki notranjsko-kraške regije in spodbujamo slovensko lesnopredelovalno industrijo.

Posluh za vas
Ker vam znamo prisluhniti in smo vam na voljo, ko nas potrebujete.

Tisk - zaupajte nam!

Kontakt

Kje se nahajamo?

Kontaktni podatki

INMA, RAZVOJ IN APLIKACIJE MARKETINŠKIH REŠITEV d.o.o.
Kolodvorska cesta 25, 6257 PIVKA, SLOVENIA
DDV ID: SI23779829
Matična številka: 6511651000